Solidaridad Obrera Suplemento Literario nº 2 , Febrero de 1954

Suplemento Literario Solidaridad Obrera nº 2 febrero de 1954 París

Un cop l’exili llibertari i tots els altres, estaven instal·lats a França i podien començar d’alguna manera a respirar una mica de llibertat a França , comencen els llibertaris amb la necessitat d’intruir-se-hi i culturitzar-se-hi d’una manera important , per això revistes o suplements com aquest que servien per què els avançats o els més inquiets dels “Peones Ilustrados” compartissin el seu coneixement amb la cultura més important de la llengua castellana, així veiem escrits a primera pàgina sobre Miguel Servet, Unamuno en el destierro, etc. després encara trobàrem “gacetillas culturas“de l’ahir i l’avui del seu moment, també hi ha records del primer exili i segurament més endavant altres esdeveniments sobretot de les ensenyances de la revolució espanyola, Sobretot a Catalunya i Aragó.

Bé, Bona lectura

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per el num. compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols