Suplemento de la Revista Blanca nº 12, 5 de agosto de 1899

Suplemento Revista Blanca nº 12, 5 de agosto de 1899

Ahora mismo y en pocos días cumplirá este ejemplar del Suplemento de la Revista Blanca algo así como 123 años de que su papel blanco, se impregnó de tinta y se convirtió en un ejemplar de referencia para el resto de su existencia quién sabe qué querer leer todo lo que aquí en ese mundo de la lectura y del trasfondo que nos llega del pasado cada uno de los artículos de este número que no nos dejan en absoluto indiferentes, Esas páginas del pasado cargadas de conocimiento que nos proyectan al futuro”.

Y en todo momento hay alguna cosa fresca, algún tema actual que todavía conlleva el debate, y abre el apetito de nuevas aportaciones. Observo que en todo el periódico solo un artículo firmado y en este caso es de Fermin Salvoechea. En fin presentemos el sumario” “lo que quieren los libertarios”, ¡Ya era tiempo!, “La Ciudad Jardín”, “La Maldición del mundo”, “Cementerio Obrero”, “Hazañas clericales”, “Atentados e incendios”,, Buena lectura

Salut , alegria i una mica d’anarquia
i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats que són cursos de formació, aprèn a escoltar i quan sigui l’hora dona la teva versió.
Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important,
Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment culturals i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per el num. compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols