Excursions Butlleti Noticiari AEP Secció Excursions nº 69 , 1 de gener de 1921

Excursions 69, 1 de gener de 1921

En aquesta revista trobareu “La LLiga de societats excursionistes de Catalunya” , “Les frases proverbials catalanes” “Roseta” lletra i música, “Crònica de la secció”, “Els insectes”, etc.

Com sempre, no té pèrdua aquest butlletí, noticiari, sempre carregat de curiositats que el fan molt distreta i interessant , per llegir i saber una mica més.

 

Si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social, és una entitat que forma part del moviment llibertari internacional i com a tal funciona.Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats, que són cursos de formació, aprèn a escoltar i quan sigui l’hora dona la teva versió.Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important.
Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
Que solament pot funcionar assembleariament, amb una junta o comitè i les seccions culturals i socials de tota menaNecessitem estructura sòlida, amb una junta de l’entitat que sigui capaç d’articular les seccions o comissions i que aquestes generen la cultura social pertinent per compartir el conèixement.Col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Recorda que cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment cultural i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Comença per organitzar la teva secció o comissióFes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta pel núm. Compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols