Presentació llibres La Huelga de alquileres de 1931 i La Efervescencia social de los años veinte

Activitats culturals de l’Ateneu Llibertari de Gràcia de març 2017.- Divendres, 3 de març a les 20 h . Projecte sonor on els versos del poeta Mag Márquez s’uneixen a les guitarres de blues de Leo Cayuela. Dijous, 9 de març a les 19 h . Xerrada-Debat “De l’efervescència social dels anys 20 a la vaga de lloguers de 1931” amb Manel Aisa, autor dels dos llibres, militant llibertari, llibreter i president de l’Ateneu Enciclopèdic Popular. Dissabte 11 de març . Desena sortida del Grup Excursionista, aquesta vegada al Tagamanent. Quedarem a les 8,20 h a la Plaça de la Vila per agafar el tren que passa a les 09,11 h per la plaça Catalunya. Dijous, 16 de març a les 19 h . “Docufòrum”: “De toda la vida” amb la seva directora Lisa Berger. Excepcional Documental sobre les dones llibertàries del 1936, protagonitzat per elles mateixes. Divendres, 17, 19,30 h . L’Ateneu inaugura la seva 1a. exposició artística: Els Guna Yala. Xerrada de l’autora, Rosa Calull, que ens parlarà de pintura en femení, art i intervenció comunitaria i de la seva experiència amb el poble sense estat del Guna Yala. Dissabte 18 de març a les 19 h . Presentació de Voces del Extremo (Veus de l’Extrem) i recital poètic d’Andreu Aisa, Gerard Jacas i Ferran Aisa. Dijous, 23 de març a les 19h . “Docufòrum”: “Cine Libertario” Impressionant documental sobre les realitzacions cinematogràfiques dels llibertaris durant la guerra civil. Presenta la historiadora Pau Martínez. Divendres, 31 de març, a les 19h . Cinefòrum: Projecció de “Kafka” (1991) de Steven Soderbergh, protagonitzada per Jeremy Irons. -Tots els dilluns, a les 19h, classes d’anglès nivell bàsic. -Tots els dilluns, 17 a 21 h Biblioteca Col.lectiva La Malcriá.