Taula Rodona: Perspectivas sobre los anarquismos

Amb l’excusa, magnífica, de l’edició del llibre de Tomás Ibáñez, Anarquismos en Perpectiva. Conjugando el pensamiento libertario para disputar el presente, editat per Descontrol, a Barcelona, el 2022, es realitza aquesta taula rodona per debatre sobre els anarquismes, sobre els seus futurs i vies des de diferents punts de vista.

A la taula, acompanyant a Tomàs Ibáñez, Sònia Turón, Laura Vicente i tracta de moderar Manel Aisa.

El llibre el podeu demanar a la mateixa Editorial Descontrol

Acte organitzat per la Secció d’Història de l’Ateneu Enciclopèdic/CDHS, i seguint les directrius de Tomàs Ibáñez.

Les i el ponent parteixen d’una breu explicació sobre temes de caràcter bastant general sobre l’anarquisme que permeten veure clarament les diferents visions o, al contrari, els camins en comú. Primer amb una valoració dels problemes, desajustos o insuficiències dels anarquismes en el moment actual. Seguint amb la visió del futur immediat dels anarquismes. I, en tercer lloc, per on voldríem que anessin aquests anarquismes, que s’hauria de reforçar, modificar

Un intent d’obrir el debat de les idees, en el camp llibertari, com una necessitat ideològica, personal i col·lectiva d’un anàlisi del present com eina pel futur que volem, sense perdre cap il·lusió però amb una revisió racional de quins són i seran els reptes interns i externs, el desenvolupament de les estratègies del poder, les nostres… I tot posat a la crítica.

I tot per continuar la tasca de construir… els anarquismes

https://www.youtube.com/watch?v=0SHvqhNO_R0

https://www.youtube.com/watch?v=e-nkh8c5hUI

Per un CDHS/AEP Lliure