Ens ha deixat en Marcel·lí Reyes

Us hem de comunicar la mort del company Marcel·lí Reyes i Vidal,  col·laborador actiu de l’Ateneu Enciclopèdic Popular des dels inicis del anys vuitanta. Professor de filosofia, psicopedagog, mediador escolar, sindicalista i militant anarquista des dels temps del franquisme, defensor de la cultura catalana sempre, defensor de la seva autodeterminació, lector empedreït, afeccionat al teatre, al cinema; i altament preocupat els darrers temps, tant per un retorn a la Física, com pels avenços tecnològics i les seves conseqüències, en la vida de les persones i en la societat.

Impulsor i ànima del Grup de Filosofia, Secció de Filosofia, ha estat un referent de saviesa compartida, sentit de l’humor i ironia i incisiva i enriquidora discussió. Et trobarem a faltar i intentarem que la Filosofia estigui entre nosaltres com una eina indispensable de futur i pensament.

Una enorme abraçada a la família

Ens ha deixat el 25 de juny. Company, que la terra et sigui lleu