Dieter Gebauer nascut a Alemanya el 1944, ens ha deixat ara el 7 de desembre de 2018

Dieter Gebauer  un soci i bon amic de l’Ateneu Enciclopèdic ens ha deixat el passat 7 de desembre a  Zurich a on residia,  feia uns set dies que havíem parlat per telèfon.  

Geòleg  i anarquista amb Càtedra a la Universitat de Zurich compartia el seu coneixement amb molts de nosaltres.

 

des de feia uns mesos sabíem que la malaltia no era de fàcil pronòstic, però com sempre tenim l’esperances de que l’amic Dieter aprengués d’alguna manera  a conviure amb la malaltia, però no ha estat al cas.

Les Noticies de vegades, sempre arriben que a penes tenim temps de digerir e inclús d’acceptar,  per lo imprevist de la noticia , per les afinitats que has arribat a compartir amb una persona , o per què sigui, l’impacta es ferotge, angustiant i no hi ha resposta per què,  ara, quan la història ens volia somriure, el contratemps de la vida deixa pas al record,  que cal alimentar., per què d’alguna manera sempre estarà viu entre aquells que arribarem a estimar i a gaudir de la seva calmada presencia.

Dieter el varem conèixer ja fa uns anys quan sovint és dedicava a organitzar les presentacions d’Abel Paz i els seus llibres de memòries o Durruti a l’ altre indret d’Europa, Alemanya, Holanda, Dinamarca, Suècia, Noruega, Polònia, etc. Aquesta forta amistat la va mantindré fins el darrera minut de la seva vida.

Ya nada será igual en Almería Cabo de Gata seguro que te notarán a faltar tu dejé de Ándalus dejará de oírse en el silencio de las playas magnificas de tu idílica playa de cabo de Gata que ya no podremos recorrer juntos como algunas vez había soñado.

Hasta siempre

Gràcies Dieter

un abrazo

Manel Aisa