Presentació Llibre Aurelio Fernández Sánchez y los Solidarios a l’Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona

 

 

Divendres 15 de Febrer de 2019 a les 18,30 hores

C/ Misser Sitges 9 (Part Alta Tarragona)

us esperem

Aurelio Fernández fou un dels homes mes actius de l’ etapa  revolucionaria d’aquest país conjuntament amb  Durruti, Ascaso, García Oliver, Ricardo Sanz , Torres Escartín, Gregorio Suberviola, Eusebio Brau, Antonio Ortiz, i altres formaren el grup que en tot moment dels anys 20 i 30 del segle XX què activaren la flama revolucionaria que el 19 de juliol del 36 crea les condicions a Catalunya per viure una de les experiències més grans de l’historia social en totes les seves etapes. I per què no parlar de la seva companyia Violeta Fernández Saavedra neta d’un dels anarquistes més emblemàtics de terres andaluses, nascuda a Cuba i després la seva adolescència i joventut a  Barcelona sent militant de l’ateneu llibertari del Clot i més tard professora del CENU durant la revolució.