Grup de Treball de Filosofia, del 20 de febrer commemorant el 75 aniversari de l’alliberament dels camps nazis d’extermini. Centrat en la figura i l’obra de Primo Levi.

Primo-Levi-1

Resum de la sessió del Grup de Treball de Filosofia, del 20 de febrer commemorant el 75 aniversari de l’alliberament dels camps nazis d’extermini. Centrat en la figura i l’obra de Primo Levi.

Mentre tant recordeu que l’Ateneu Enciclopèdic celebrà el 118 aniversari i el Centre de Documentació Històric Social arriba als 43 Aniversari.

Aquestes son dades per recolzar aquest projecte

si us plau col•labora amb l’Ateneu  Enciclopèdic tant social com econòmicament fes-te’n soci de l’aep

D’aquí a pocs mesos l’Ateneu Enciclopèdic podrà retornar al raval, en un local provisional al carrer Reina Amàlia 38 mentre no estigui disponible la ubicació definitiva a Can 60. Aquest nou local disposarà d’una sala d’actes i diverses aules per dur-hi a terme actes, reunions, formacions,assemblees i les activitats que es proposi.

La voluntat de l’AEP és formar part de la vida social i reivindicativa del Raval, junt amb les seves associacions, entitats i col·lectius.

Per Aquest motiu l’Enciclopèdic està obert per acollir aquelles iniciatives, noves o ja existents, que vulguin sumar-se-hi  a una manera d’organitzar-se autònoma i autogestionada.

salut

Manel Aisa