Páginas Escogidas, Rafael Barret Cuadernillos Inquietud

Rafael Barret Páginas escogidas Inquietud

 

quan els editors parlem de fer una selecció de les paraules i reflexions d’ un personatge tan singular com ho fou  Rafael Barret , sap l’editor,  que és una quimera, perquè a cada pas et trobés amb les seves genialitats que desborden amb coherència i  simplicitat un pensament que molts voldríem (per si mateixós),  fluís com l’aigua natural del riu a baix,

Si un altre gegant de l’anarquisme com fou  Liber Forti l’editor allí al altipla Bolívia  sabia del pensament de  Rafael Barret i de lo difícil que era fer una edició en síntesis , per els miners Bolivians, ara aquesta edició que conserva la frescor d’un temps passat però en absoluta caduca’t,  la teniu a les vostres mans després de més de seixanta anys, d’estar impresses,  disfruteu del coneixement

salut

Manel Aisa