El Caudillo de la estrella “Macía” per Ángel Samblancat

Ángel Samblancat El caudillo de las Estrellas

 

El Caudillo de la estrella “Macía” per Ángel Samblancat col·lecció “El pasquin del Pueblo” Barcelona

En aquest text de l’escriptor Ángel Samblancat, narra la seva trobada amb Francesc Macià , estan Samblancat a la presó una de tantes vegades dels anys 30 va rebré la visita protocol·lària d’una il·lustre autoritat i aquesta era Francesc Macià i alhora de donar-li la mà també li va fer entrega de quatre paquets de tabac i dos peces de 5 duros per les seves, despeses, a partir d’aquest esdeveniment en Samblancat , té tot un seguiment de la personalitat de Francesc Macià, què espero sigui del vostre interès

seguin la lectura  d’aquest petit document dipositat com tant d’altres en la Biblioteca /Hemeroteca del Centre de Documentació Històric Social / Ateneu Enciclopèdic que us podeu baixar de la pàgina web de l’Ateneu enciclopèdic

salut , alegria i una mica de Anarquia

Manel Aisa Pàmpols