RETIRADA IMMEDIATA DEL CARTELL DE L’EXPOSICIÓ «DE PUIG ANTICH A PUIGDEMONT».

RETIRADA IMMEDIATA DEL CARTELL DE L’EXPOSICIÓ «DE PUIG ANTICH A PUIGDEMONT».
Volem destacar, per començar, que mai hi ha hagut cap punt de connexió, ni d’ideologia ni de projecte entre Salvador Puig Antich i l’actualitat dels partits polítics catalans, però encara menys amb Carles Puigdemont i els partits que representa.
N’estem fartes de les manipulacions i de l’apropiació de la figura revolucionària i llibertària del nostre company Salvador Puig Antich per part d’altres ideologies i intencionalitats polítiques totalment alienes a la seva figura i la seva postura antiestatista i de transformació radical de la societat.
Es per això que denunciem l’exposició titulada «DE PUIG ANTICH A PUIGDEMONT» de la Floresta, signada per Dionisio Gimenez, que utilitza la imatge d’en Salvador junt amb la de Puigdemont.
Exigim la retirada immedia d’aquest cartell i de tot el contingut de l’exposció que utilitzi i compari a Puig Antich amb Puigdemont.
Hauria estat més afoitunat, per exemple, utilitzar la figura del president Lluis Companys, assassinat també pel règim franquista, amb l’actual president a l’exili Carles Puigdemont
Ricard de Vargues i Golarons (Historiador i ex-membre del MIL i de l’OLLA)
Ateneu Enciclopèdic Popular
Comissió Puig Antich
Centro de Estudiós Pedro Flores Manresa
Joan Calsapeu Layret
CGT Barcelona