La Huelga General nº 14, 5 de marzo de 1903

LaHuelga General 14, 5 marzo de 1903

Aquest diari que no té malbaratament en cap moment, i solament a manera indicativa  hi ha un article a primera pàgina de Ricardo Mella  que porta pel títol “En Vísperas del Triunfo”, bé en Ricardo Mella fa una mirada a una possible arribada de la República de Nicolás Salmeron que no va acabar d’arribar en aquell moment, evidentment la reflexió és del moment , d’aquell 1903 , però que sens dubte arriba fins avui i diu en Mella al final de l’article “ Con monarquía o con república, habremos de continuar luchando por la universalización de la riqueza y de la libertad, que es la anarquía”,  i un altre dels articles que val la pena mencionar és  de la signatura de Cero (Ferrer i Guàrdia) dirigit a las Sociedades de Resistencia , que fa en Cero la reflexió del com podria ser el dia següent del triomf de una Vaga General Revolucionaria. i a partir d’aquí en cap obert, i per descomptat altres articles que van en la línea.

Bona Lectura

sisplau
col•labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
salut
Manel Aisa Pàmpols