Excursions 35, 1 de març de 1918

excuresions 35 1 març de 1918 aep

Trobareu diferents articles en la l’idea de la revista Excursions, a la qual espero ja estigueu acostumats, avui m’agradaria destacar una xerrada de Francesc Carreres Candi que va fer a l’Ateneu Enciclopèdic el 16 de gener de 1918 i que en aquest butlletí es recull un extracte força interessassen, també un altre article que ens situa a on millor que trobar el comportament de les persones dins de l’entorn de la muntanya que porta per títol “De la valor cívica de l’excursionisme” i per acabar “una visita al Manicomi de la Santa Creu al barri de Sant Andreu” un espai de preocupació i referència dels barcelonins, ja que ara mateix, recordo de temps després el llibre que vaig fer d’Ada Martí Vall i l’entrevista que ella mateixa va fer en aquell indret , any després clar, en plena revolució el 1937 i publicat a “Mi revista” i que jo recullo en part en “Ada Martí Vall el sueño de la conciencia libre”. Salut i lectura

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÊDIC
si us plau
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
salut
Manel Aisa Pàmpols