Pere Solà i Gussinyer Quadern de cel•la. Apunts de darrera hora

Presentació del llibre de Pere Solà i Gussinyer Quadern de cel•la. Apunts de darrera hora
21 setembre, 19 hores.
Encara ens queda un llarg camí tot just comencem de nou una vegada més i tot amb el fi d’aprendre del que tenim al costat, i l’inreves, sempre esperant d’obrir la caixa de la curiositat, el perquè de les coses, com foren i com voldríem que fossin o com ens arribem a imaginar com fórem, esperem millors ocasions, que segur que vindran, mentrestant en Pere Solà, suposo que una mica desegut, per l’acollida, cal que regí de nou, el lligam i les empremtes d’un nou alhora vell temps.
Segurament no és just que un llibre com aquesta novel·la dedicada d’alguna manera al somni d’en Ferrer i Guàrdia i la seva Escola Moderna tingui tan poca rebuda en un espai què vol anar-hi més enllà de les vergonyes de la ciutat, que com sempre estan no gaire amagades a cada cantonada d’aquest barri, però si fa o no fa, hem vingut a fer una altra cosa, i no creure en Déu ni menys amb la religió, però si amb una paraula de moment màgica que parla d’autoeducar-nos amb l’ateneisme, esperem corregir, els desencontres, cal sens dubte corregir les vergonyes, mentre en Pere Solà toca el clarinet una peça d’Amadeus Mozart que era un Maçon com ho fou en Francesc Ferrer i Guàrdia, Gràcies Pere. Salut i una mica d’anarquia
Manel Aisa
i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÊDIC
si us plau
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
salut
Manel Aisa Pàmpols