Les précurseurs de l’anarchisme un texte d’ Émile Armand

Armand Les précurseurs de l’anarchisme 1933. pdf

Aquest folletó editat a Orleans França el 1933 per l’editorial L’En dehors

Una mirada als primitius instints de la rebel·lia contra l’autoritat, des de Diógenes, Zenon, Crates.

Les idees naturals de la llei de la naturalesa, i les religions que en aquell moment estaven molt present en les incipients filosofies,
Els Corpocratins com a primer a recomanar el dret de tots a tot, i els primers grups que el mateix Armand creu que foren els primers anarquistes panteístes , els Klofers de Flandes o la intel·ligència d’altres grups com els turlipins dels qual, almenys jo mai havia sentit a parlar.

En fi, Armand amb Francès ans dona la possibilitat de conèixer una mica més allò que resta soterrat des de fa molt de temps en la memòria i el coneixement dels humans quan no, se segueix a personatge i el pensament d’home com Emilie Armand, arriba un moment que em fa la impressió que caminem a quatre potes.
Bona lectura
i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÊDIC
si us plau
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
salut
Manel Aisa Pàmpols