Boletín Ateneo Español de Toulouse nº Rapport , 1967

Ateneo Español Boletín Toulouse nº 3 , Rapport de activiste 1966-67

És un butlletí de l’exili llibertari,  rescatat del perill de desaparèixer, ja que la impressió es força deficient i avui dia, poc, però, es pot llegir amb una mica d’augment del document, i crec que val la pena fer aquest intent.

Butlletí en francès pràcticament en totes les pàgines a on es fa un resum de les activitats que a portat a bon port,  l’Ateneo durant aquell període de 1966 i 67,

Així parla del cicle de cinema de Luis Buñuel que han portat a termini com de diferents xerrades sobre Kibbutz, Olimpíades, Escoles Laiques, García Lorca, amb Marie Laffranque com una de les impulsores de les activitats de l’Ateneu.

Bé, a part de recuperar un document del moviment llibertari, sempre és un al·licient la lectura de tot allò que els llibertaris portaven endavant per un món millor, amb l’autoeducació dels ateneus.
Un document per tafanejar una mica i esbrinar quines eren les tertúlies o els cicles de cinema que preparaven els llibertaris aquella època.

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÊDIC
si us plau
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
salut

Manel Aisa Pàmpols