En record de Durruti, Ascaso i Ferrer i Guàrdia, avui 21 de novembre de 2021 a Montjuïc

Avui 21 de novembre de 2021 i seguint les petjades que deixaren les dones de la CNT que al seu dia ara fa vint-i-tants anys van decidir crear aquesta tradició de pujar a Montjuïc i davant de les tombes de Ferrer, Ascaso i Durruti tenir un moment de record d’aquella revolució que uns com Ferrer i Guàrdia van somiar i altres la van lluitar fins a l’últim sospir i altres com Durruti la van arribar a viure, en definitiva és recordar que algun dia tornarà a ser possible, tornar a construir un món nou, que portem tots els anarquistes dins del cor, perquè en definitiva és una de les poques coses que ens dona alè, per seguir lluitant per la dignitat i la vida de les persones en aquesta terra de vegades tan eixuta i tossuda, però d’altres en mostres de molta bellesa d’un tros de terra que si la cuides et dona la vida.
La convocatòria hi ha complet el seu objectiu tot i que ahir, ja uns quants llibertaris s’aproparen a Montjuïc, avui érem unes 70 i picó de persones, què apostarem per la realitat d’una utopia que fou possible abans i en qualsevol moment hem de saber reconstruir de nou.
I com es diu a la convocatòria d’enguany Des de fa ja molts anys l’impuls per la memòria i l’amor per les idees d’unes dones extraordinàries han convocat a anarcosindicalistes, anarquistes i llibertaris a commemorar la mort de Durruti al cementiri de Montjuïc. Però el temps passa i moltes ja ens han deixat. Així doncs, ens volen convertir en un suport a l’organitzadora essencial, l’Antonina Rodrigo i, en col·laboració celebrem aquest acte.
És Durruti, però també és un símbol de la resta dels que van lluitar i van patir per la llibertat i la Revolució. Salut!

Visca la CNT

Organitzat per la CNT de Catalunya Balears i Ateneu Enciclopèdic a l’acte amb participat Antonina Rodrigo, Sònia Turón, Manel Aisa i Ana Pastor.