¿Cómo murió Durruti? de Ariel publicado en Toulouse en 1945

Cómo Murió Durruti por Ariel

Ara que fa molt pocs dies, que vàrem recordar a Montjuïc a Ferrer i Guàrdia, Ascaso, i Durruti i altres companys del seu temps e inclús dels nostres, amb la nostàlgia del temps moderns, a on se li pega una puntada als sentiments d’un temps que era possible somiar per canviar el món i alguns fins ara creiem que hi havien aconseguit trepitjar pels camps de la utopia, La utopia es pot arribar a realitzar, sols cal tornar a plantejar-se i trobar-la i després altra utopia, que en definitiva és un nou horitzó, doncs bé, en aquest moment manca molta utopia, i ganes de somniar en un món millor.

Aquí aquest text fa un repàs dels últims dies de Durruti i com fou possible aquest fatal desenllaç de la seva vida.

un text per rescatar de l’oblit per continuar coneixent allò que queda moltes vegades sepultat en les mentides i tergiversacions dels de sempre, dels manipuladors de la història.

Bona Lectura

Bona Lectura

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÊDIC
si us plau
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
salut
Manel Aisa Pàmpols