Dios, el hombre y el mono per Víctor Charbonnel ed. Maucci anys 10 segle XX

Dios, el hombre y el mono Charbonnel

Aquest llibre és un llibre anticlerical, i anti Déu, la negació a un  ser superior, i parla de la matèria i l’ ànima, d’aquesta ànima nostra no té forma d’energia i força dels moviments que necessita la matèria , parla de la no creació de l’Univers de la Nada, sinó de la matèria i l’energia que són etern. La veritable fe està en la por a la mort, al no-res d’on venim i a on anem. En fi, és un text, crec que basta’n fresc que ens ajuda a conèixer el pensament de molts dels nostres avis rebels, que donant arguments, per què alguns de nosaltres recollim l’estela del seu pensament i aquesta història de l’anticlericalisme de nou, tingui entre nosaltres un bon contingut , i  comptí amb un nou impuls de racionalitat, que falta fa.

Bona Lectura

Salut.
I moltes gràcies, per un debat tan enriquidor
i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÊDIC
si us plau
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
salut
Manel Aisa Pàmpols