Enciclopèdic nº 30, gener 2005 dedicat a Kropotkin

Enciclopedic 30 gener de 2005 Kropotkin

Des de l’ateneu enciclopèdic ja fa anys vàrem dedicar un número especial a la figura del filòsof anarquista Pietr Kropotkine que ara recuperem una mica per donar a conèixer als amics i curiosos de la filosofia i de la increïble història de l’anarquisme, sent en Pietr un dels homes de pensament vital de l’anarquisme de tots els temps.

Trobarem treballs de Álvaro Girón, Juanjo Alcalde , Manel Aisa, i també a la mateixa revista Conferència d’ Huxley sobre Kropotkine i també Susana AlastrueyValeria GiacomoniAdolfo Castaños, així com una nota de la premsa francesa sobre l’estada de membres de l’Ateneu Enciclopèdic a l’Ariège a una trobada amb diferents exiliats anarquistes i la seva gratitud i memòria, si realment us interessa Korpotkin,

sens dubte trobàreu interès en aquest butlletí Enciclopèdic d’ara fa disset anys,  a on sempre  hem defensat la idea d’un món millor a través de l’anarquisme,  ara mentre esperem aquest  moment entre molts entrebancs, aprofitem temps  i gaudiu de la lectura

Disseny de Portada i muntatge de la revista Manel Aisa

Bona Lectura

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÊDIC
si us plau
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col•labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compta corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per la compta)
recorda que com a Centre de Documentació Històric Social celebrem el 44 aniversari
i com ateneu enciclopèdic 119 anys.
Falta poc perquè entrem en un any força especial per l’Ateneu Enciclopèdic Popular (120 anys)
i Centre de Documentació Històric Social (45 anys)
no podem fallar.
salut
Manel Aisa Pàmpols