image

Entrades últims mesos 2021 Centre de Documentació Històric Social /AEP

ENTRADAS DEL MES

Tot i que hi ha cada dia més companys treballant des de la seu del CDHS AEP al passeig de Sant Joan 26 amb el tema d’ el catàleg del CDHS forma part de la Xarxa de Biblioteques Socials i s’està treballant per incorporar-hi tots els documents. Pot consultar-hi els que ja han estat catalogats, i també accedir als que estan digitalitzats.

Aquest es un treball important que setmana rera setmana hi ha cada dia més informació a la xarxa, què esperem ben aviat comenci a fer goigs.

Mentrestant els vells anarquistes que com els rockers mai moren (és un dir) continuant tretze són tretze, treballant amb les mateixes fitxes que ara fa quaranta-cinc anys, intentant indexar tota aquella informació que d’una manera o altra ens arriba fins al Passeig de Sant Joan i desitjant que ens arribi aquella documentació que forma part de la recerca dels curiosos de la història per construir realment aquella història que un bon dia fou, i ara està amagada o en un núvol de dubtes, i ens manca aquella documentació que d’alguna manera escampa la boira, per això necessitem tots els companys, perquè la història del moviment obrer que s’ha generat o que continua generant-se, es quedi allí on s’ha generat i no marxi del seu entorn.
En fi, he preparat un article que espero que sigui del vostre interès amb un resum de les noves entrades al CDHS AEP

120 aniversari Ateneu Enciclopèdic Popular

45 aniversari Centre de Documentació Històric Social

salut

Manel Aisa Pàmpols