rate_review

La Huelga General periódico Libertario nº 19, 20 de mayo de 1903

La Huelga General 19, 20 mayo de 1903

voldria dedicar aquesta possada en pdf per internet avui -6 de gener de 2022-  a l’amic i soci de l’ateneu enciclopèdic  Antoni Dalmau perque entenc que ell, apreciaria aquest document

Aquí trobem el primer article a primera pàgina de Ricardo Mella que porta per Títol “Un Triunfo una derrota” , el tema va del lligam dels polítics i del parlament i de la semblança entre Republicans i Monàrquics és una definició que avui podem subscriure de tots els que entri a la política, aquí us deixo el final, però segurament no entendreu res si no llegiu tot l’article que val la penaEl campo esta por nosotros los antiparlamentarios, los antilegalistas, los anarquistas, luchemos , más sin tregua, y la derrota de todos los políticos será la coronación cabal de nuestra obra.

Després trobem un article de Tarrida del Mármol que parla de “La Fortuna de Rockefeler“,  altres articles seran de Carlos Malato, Kropotkine, Eliseo Reclus.

Després un article de R. de Masés que porta per títol “De el hombre privilegiado a hombre desederado” per acabar trobem una ressenya sobre la huelga general de Ubeda, que segur interessa als andalusos i la gent d’aquelles comarques.

 

Bona Lectura
i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per el compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols