Enciclopèdic nº 33 de desembre de 2007

Enciclopèdic 33 desembre de 2007

aquí trobarem un Enciclopèdic dedicat per complet al tema de la Clandestinitat llibertària que han passat uns quants d’anys, però ara amb tota la moguda de “La Memòria democràtica” t’una vigència com mai, amb articles força interessants des del primer fins a l’últim d’Àngel HerrerinEduardo Romano, Francisco Carrasquer, Miquel Dídac Piñeiro, Carles Sanz, i Manel Aisa, tots aquests textos estaven acompanyats d’una exposició inaugurada al CSIC del carrer Hospital de Barcelona, i que després va recórrer diferents indrets de l’Estat Espanyols.

L’Exposició recollia material de la premsa llibertària de Clandestinitat que abastava principalment des de 1945 fins a 1976, poc després de la mor del dictador.

Bona Lectura
i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per el num. compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols