Primer cabaret Poètic de la secció Literària de l’Ateneu Enciclopèdic

Organitzat per Mari Angeles Igartua i Beto Stocker, ahir vàrem començar a caminar els nous Cabarets Poètics que en altres temps tant vàrem popularitzar amb el Grup León Felipe. Totes i les pors perquè després de tant de temps, no sabíem com seríem capaços de gestionar l’espai i les sensibilitats que ens són moltes però per sort adients, i que tant notàvem a faltar durant un llarg temps,  que principalment ens pot donar la poesia feta música o la mateixa paraula, buscant el sustento i la implicació en patologies que d’una manera o altres arrosseguem tots plegat buscant allò que ens fa grans i que ens ajuda a estimar als altres, pel que, és grat, escoltar els poetes, i la música d’una bona guitarra o clarinet o el que calgui i per descomptat una reflexió sobre la guerra que ens va colpir una vegada més el cor. Gràcies a tots els participants músics , poetes i ollents, Mari Angeles, Beto Stocker, Pep Castells, Dani Gómez, Rosa Grau, Elisenda Pardo, Prucendi Batalla, Princesa Inca, Antonio, Guiomar Castaños, Joan Solana (Juanito Piquete i grup), Iago, Valerie (pintora del món) i el cantautor Néstor Vitale acompanyat d’un company més un Bolívia i altre Marroquí i els entusiastes què escoltaren i reflexionaren amb la poesia,anirem creient, per acabar tinguérem uns minuts per parlar de l’exposició que ens acompanyava en les parets de l’ateneu titulada “Sols el poble salva el poble” (fotomovimiento) amb fotografies de les últimes lluites del raval, Manteros, menjadors populars, intents de desnonament per part dels mossos en plena pandèmia, una al carrer Unió /Rambla i altre a carrer Riereta.

i bona lectura
i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
necessitem la teva col·laboració per fer una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per el num. compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols