nos vamos de excursión , en la barra del línea 1 ,

https://lineauno.org/21-nos-vamos-de-excursion/

RÀDIO Santa Coloma des de l’Ateneu Enciclopèdic reina Amàlia 38 , districto V  (Hoy Raval de Barcelona) El passat divuit de maig vàrem aparèixer per l’Ateneu un grapat de col·legues de Santa Coloma a gravar un programa de ràdio.

Un Post de la ràdio de Santa Coloma Línea 1 a l’Ateneu Enciclopèdic, per parlar de tot allò que estem fent en l’Ateneu Enciclopèdic i molt de més , bé un tastet dels cent vint anys de l’Ateneu Enciclopèdic dels 45 del Centre de Documentació Històric Social i els nou grups que integren ara mateix els passadissos d’aquest modest ateneu “Raval Rebel”, “Unión Pensionista”, “Xarxa Veïnal”, “Ràdio Contrabanda”, “Ràdio Nikosia“, i les Seccions d’Història i Literària de l’Ateneu Enciclopèdic i el CDHS, etc.

 

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats que són cursos de formació, aprèn a escoltar i quan sigui l’hora dona la teva versió.
Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta per el num. compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols