El hijo del Camino , Antonia Maymón, La Novela Ideal 237

La Novela Ideal 237, El Hijo del camino Antonia Maymón

Otra novela Ideal para perderse en el compromiso social, las vicisitudes de las mujeres , el amor , los hijos , la difícil paternidad de algún padre, un viaje a Madrid, la boda de una hermana en la ciudad condal , y de nuevo recordar a Espartaco para liberarse de la esclavitud y la toma de la Bastilla en busca una vez más del sueño de la libertad.

Espero que disfrutéis de esta Novela Ideal de toda una gran libertaria como fue Antonia Maymón, una pedagoga libertaria que escribió y colaboró con su pluma en revistas como Generación Consciente , Estudios , al terminar la guerra, fue  detenida por el fascismo paso una temporada en la cárcel, nunca pudo volver a la docencia, salvo dando clase particulares.

 

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats que són cursos de formació, aprèn a escoltar i quan sigui l’hora dona la teva versió.

Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important.
Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
Que solament pot funcionar assembleariament.

Col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment culturals i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta pel num. Compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols