Cabaret Poètic i Música organitzat per la Secció Literària de l’Ateneu Enciclopèdic /CDHS

Cabaret Poètic i Música organitzat per la Secció Literària de l’Ateneu Enciclopèdic /CDHS

 

Enlace del vídeo

El 28 de setembre de 2022 a la seu de l’AEP/CDHS de Reina Amàlia 38

 

Enlace del vídeo
https://youtu.be/EAEH3odR5ak  segona part del cabaret

 

 

Participan: Alva , Manel Aisa, Guimar Castaños, Aitor Dorado, Rosa Grau, Sònia García, Domi Mau, Mag Marquez Beto Socker Mireia Torralba

 

Els impulsors d’aquesta secció Son: Mariangels Igartua i Beto Stocker, col•labora amb ells en les pròximes edicions fes-te’n sòcia de l’aep/CDHS i fes la secció gran.

Si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social, és una entitat que forma part del moviment llibertari internacional i com a tal funciona.

Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats, que són cursos de formació, aprèn a escoltar-te-hi i quan sigui l’hora dona la teva versió.

Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important.

Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter, per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.

Que solament pot funcionar assembleariament, amb una junta o comitè i les seccions o comissions de treball  culturals i socials de tota mena

Necessitem estructura sòlida, amb una junta de l’entitat que sigui capaç d’articular les seccions o comissions i que aquestes generen la cultura social pertinent per compartir el conèixement.L’Ateneu Enciclopèdic /CDHS no és un centre cívic ni tan sols un hotel d’entitats i espera ser un lloc de referència dels moviments socials i llibertaris, a on la principal eina és el debat, i la il·lusió pel coneixement compartit.t.

Col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Recorda que cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment cultural i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Comença per organitzar la teva secció o comissió

Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta pel núm. Compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols