Micro Voltaire

Ja a les passades festes del Raval a l’indret de la Bretxa de Sant Pau vàrem tenir l’ocasió d’organitzar el primer Micro Volteire, de l’Ateneu Enciclopèdic, ara arriba aquest segon Micro Voltaire, a on esperem que la creació i la imaginació de cadascú dels participants faci despertar bona part de les neurones que en aquest moment més d’un t’endormiscades.

Gràcies a les persones organitzadores que fan possible aquest esdeveniment i esperem que tingui continuïtat.

Si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social, és una entitat que forma part del moviment llibertari internacional i com a tal funciona.

Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats, que són cursos de formació, aprèn a escoltar-te-hi i quan sigui l’hora dona la teva versió.

Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important.

Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter, per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.

Que solament pot funcionar assembleariament, amb una junta o comitè i les seccions o comissions de treball  culturals i socials de tota mena

Necessitem estructura sòlida, amb una junta de l’entitat que sigui capaç d’articular les seccions o comissions i que aquestes generen la cultura social pertinent per compartir el conèixement.L’Ateneu Enciclopèdic /CDHS no és un centre cívic ni tan sols un hotel d’entitats i espera ser un lloc de referència dels moviments socials i llibertaris, a on la principal eina és el debat, i la il·lusió pel coneixement compartit.t.

Col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Recorda que cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment cultural i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Comença per organitzar la teva secció o comissió

Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta pel núm. Compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols