Presentació a l’ateneu enciclopèdic/CDHS del llibre Abelardo Saavedra un anarquismo de Aurelio Fernández Fuentes

Enlace del vídeo
Presentació a la seu de l’Ateneu Enciclopèdic /CDHS del llibre Saavedra un anarquismo d’Aurelio Fernández Fuentes.
Acompanyen a l’Autor en aquesta presentació José Luis Gutiérrez Molina, Eduard Masjuan Bracons i Manel Aisa Pàmpols.
Aquest és,un acta organitzat per la Secció d’Història del AEP/CDHS , el 29 de setembre de 2022 .
Aquest llibre forma part del retrobament de la utopia i la lluita d’ Abelardo Saavedra, amb la memòria d’una nova manera d’entendre la vida i de dignificar tot allò per la que els nostres avis lluitaren, per una vida molt millor d’els seus descendents, en un moment d’incerteces, l’ avui, que recorden la cançó d’en Raimon que parla de què “Quan creus que ja s’acaba , torna a començar …”
Gràcies a tots els que van fer possible el fet de rescatar un personatge com Abelardo Saavedra i per l’extraordinària edició de l’Editorial Fondo Económico de Cultura de Mèxic.
gaudiu de la dissertació dels ponents i de l’ambient que es respirava a la sala Margarida Xirgu de l’Ateneu Enciclopèdic que no era més que extraordinari.
Salut

Si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social, és una entitat que forma part del moviment llibertari internacional i com a tal funciona.

Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats, que són cursos de formació, aprèn a escoltar i quan sigui l’hora dona la teva versió.

Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important.
Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
Que solament pot funcionar assembleariament, amb una junta o comitè i les seccions culturals i socials de tota mena

Necessitem estructura sòlida, amb una junta de l’entitat que sigui capaç d’articular les seccions o comissions i que aquestes generen la cultura social pertinent per compartir el conèixement.

Col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Recorda que cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment cultural i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Comença per organitzar la teva secció o comissió

Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta pel núm. Compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols