La Fàbrica, de Jordi Soler presentació a l’ateneu enciclopèdic

AVUI A LES 19 HORES i ORGANITZAT per la Secció d’Història de l’Ateneu Enciclopèdic /CDHS
La Fàbrica, de Jordi Soler i pròleg d’Ivan Miró, un llibre de Descontrol, el 2 de novembre a les 19 hores
¿Per què presentar aquest llibre a l’Ateneu Enciclopèdic/CDHS?, La secció d’Història del CDHS/AEP, és molt conscient de la història a la qual tracta de donar veu, i en un principi, és doncs un motiu suficient , és un llibre molt proper a l’ateneu enciclopèdic , és una història nostre, que va tenir la mala sort de sortir a la llum en un moment pandèmic, que ens paralitza i fa inviable la socialització de les vides, i ara, encara que manquen persones que ja no hi són, crec que l’ateneu enciclopèdic té un deute amb aquest llibre ,amb Jordi Soler, amb Descontrol i de pas apropar-se als companys protagonistes o no de Can Batlló, Can vies, la Lleialtat Sansenc, i els bons temps dels ateneus llibertaris de Sans, i descobrir l’entramat entre l’ahir i l’avui, en el qual transita la novel·la, una novel·la que crec, encara està molt present entre nosaltres.
Recordarem amb Txema Bofill, Adolf Castaños, i altres de l’ateneu enciclopèdic que són protagonistes dins de la novel·la, i alguna cosa els i debem.

Per un ateneu enciclopèdic sense comitès.

 

Manel Aisa Pàmpols