Normes d’ús i funcionament per activitats

Sobre qui som:
l’Ateneu Enciclopèdic Popular (1902-1939), conjuntament amb el Centre de Documentació Històrico-Social (1977), actualment inscrita com Associació CDHS/AEP, és una associació sense ànim de lucre que té per a finalitat la creació d’un fons bibliogràfic sobre la història social contemporània, deixar aquest material al servei del públic i permetre qualsevol consulta i treballs sobre els mateixos, portar a terme treballs d’investigació i elaboració d’estudis sobre la temàtica bàsica de l’Associació amb l’objecte de difondre els coneixements científics, culturals i artístics en els seus diversos ordres, fent que penetrin a totes les classes socials en general i als treballadors i treballadores en particular.

Per tal d’assolir aquests objectius organitzem cursets, vetllades, exposicions, conferències, debats, excursions, representacions teatrals i qualsevol altra activitat de tipus cultural.

Una altra manera d’assolir aquests objectius és posar les nostres instal·lacions i equipaments a disposició d’entitats i col·lectius afins que treballen conjuntament o en la mateixa direcció que nosaltres, perquè puguin realitzar les seves activitats pròpies.

Per tot això hem editat aquestes petites:

Normes d’ús i funcionament DE L’ESPAI SOCIAL DE L’AEP

Al arribar:

El/la/les persones responsables de l’acte heu d’arribar amb prou temps per a:

 • Revisar l’espai
 • Conèixer la ubicació dels serveis bàsics tals com lavabos, sortides en cas d’incendi, etc.
 • Muntar l’acte
 • Donar la benvinguda a les vostres usuàries

Durant l’activitat:

 • Teniu en compte que és un espai lliure de fum. Si consumiu cigarretes, utilitzeu el pati o sortiu al carrer. Un cop acabada l’activitat, buideu els cendrers del pati i mireu que no quedi cap ampolla ni got a sobre les taules o als racons.
 • Controleu el pagament de les cerveses i altres begudes que trobeu a la nevera. Els beneficis serveixen per ajudar a cobrir els costos de manteniment de l’AEP.
 • Durant la vostra estada al pati o al carrer eviteu molèsties als veïns.
 • A partir de les 22h eviteu aglomeracions davant la porta del carrer, no sortiu al pati i mantingueu la porta del pati tancada.

Al marxar:

La/les persones responsables de l’acte heu d’estar-vos fins:

 • Retornar l’espai on s’ha realitzat l’acte en les mateixes condicions que l’heu trobat
 • Revisar i netejar si cal la resta d’espais que hagin estat necessaris per a la realització de l’acte
 • Si és el cas, retornar els materials emprats al seu lloc i en iguals condicions que els heu trobat

***Important, en cap cas es pot cobrar entrada.

Breu descripció dels espais que es cedeixen a ús social veïnal:

1. Sala Margarida Xirgu:
Espai de 81m2 amb capacitat per acollir 163 persones, està dotada amb escenari, equip de so, equip de llums i projector.

2. Aula Llibertat Ródenas:
Espai de 16 m² amb capacitat per acollir 12 persones, està dotat amb mobiliari de reunions.

3. Aula Ada Martí:
Espai de 25 m² amb capacitat per acollir 18 persones, està dotat amb mobiliari de reunions i de divisió mòbil per a fusionar amb l’Aula Conxa Pérez i ampliar a 48 m² amb capacitat d’acollir 34 persones.

4. Aula Conxa Pérez:
Espai de 23 m² amb capacitat per acollir 16 persones, està dotat amb mobiliari de reunions i de divisió mòbil per a fusionar amb l’Aula Ada Martí i ampliar a 48 m² amb capacitat d’acollir 34 persones.