Centre de Documentació Històric Social

CATÀLEG CNT———–Hemeroteca i Arxiu del AEP 31 juliol21 .————— catàleg General Juliol 2021 CDHS AEP El centre de documentació històrico social de l’AEP, consta d’una biblioteca, hemeroteca i arxiu. Disposa actualment d’uns 29400 (llibres, opúscles i documents ) així com d’unes 10500 capçaleres de premsa (diaris, revistes butlletins, fanzines, circulars, etc) a més a més d’innumerables dossiers i de documentació d’arxiu relacionats amb els moviments obrers des de la Primera Internacional fins els nostres dies.

donacions principals Així avui us presentem el catàleg de “Llibres, opuscles i documents” de l’ Ateneu Enciclopèdic Popular/CDHS al complet dels classificat fins ara amb l’excepció de la catalogació reservada a la CNT en tots aquests + de 100 anys, com també queden pendents algunes altres donacions com és el cas de la donació del CEDALL (Biblioteca de Santi Soler membre del MIL) , o la de la nostra estimada i recordada companya Sònia del Rio, Sara Berenguer sobre tot amb els seus llibres  de poètica y creativitat, però molt avançat  està  la documentació d’   Objectors de conciència, Valerie Powles que en part ja estan dins d’aquest catàleg, al igual com la donació de Diego Camacho que també hi ha molta  d’aquesta ja classificada que podeu trobar dins del llistat del catàleg general,  al igual que documents aportants per Col•lectiu Barris en lluita, Ateneu Xino,  i d’ altres donacions d’advocats i companys que esperant el seu  moment,  etc.

El catàleg del CDHS forma part de la Xarxa de Biblioteques Socials i s’està treballant per incorporar-hi tots els documents. Pot consultar-hi els que ja han estat catalogats, i també accedir als que estan digitalitzats.També pots consultar els catàlegs que et deixem a continuació. Si vols venir a visitar l’arxiu, possa’t en contacte amb nosaltres utilitzant el formulari que trobaràs al final de la pàgina, indicant la referència que vols consultar.


The list of digitized anarchist periodicals (lidiap 4.0) joined the group of bibliographic services of FICEDL. Recurs digital amb publicacions digitalitzades:

lidiap.ficedl.info


Formulari de contacte

    El teu nom (obligatori)

    El teu email (obligatori)

    Assumpte

    El teu missatge

    content/uploads/2021/07/Hemeroteca-i-Arxiu-del-AEP-31-juliol21-.pdf”>Hemeroteca i Arxiu del AEP 31 juliol21