Mujeres Libres de España en el Exilio, nº 20, 1969

Mujeres libres de españa en exilio Londres agosto octubre 69 núm. 20, agosto, septiembre y octubre de 1969 editada en Londrés: Toda la revista es un lujo poder leerla y así destacamos los artículos: “España Bajo Franco y Falange” un poema y luego prosa de José Ángel Valente, “La humanidad Viento que pasa” Juana Rouco Buela, “España bajo la Férula Franco Falangista”, Fusilamiento de Francisco Ferrer y Guardia, “Algunos pensamientos de Helen Key“, “Acción determinista y acción decisiva” Peirats, “Our Fraternal Greeting” Nercide Martínez,

Espero que toda la revista tenga el vuestro interés, sobre todo de aquellos que os apasiona la historia de los movimientos sociales y en especial la fuerza y el destino de una organización como fue “Mujeres Libres”

Manel

i recorda recolzar l’ATENEU ENCICLOPÈDIC
aquest any celebrem el 120 aniversari de l’Ateneu Enciclopèdic i el 45 del Centre de Documentació Històric Social.
si us plau,
col·labora amb l’Ateneu Enciclopèdic /Centre de Documentació Històric Social
Necessitem la teva col·laboració per fer ateneisme.
Participa ens els debats que són cursos de formació, aprèn a escoltar i quan sigui l’hora dona la teva versió.
Necessitem una mirada crítica per crear un nucli de reflexió i opinió important.
Ateneu Enciclopèdic és una entitat culturalment i socialment amb caràcter per donar contingut a totes les iniciatives amb determinació.
Que solament pot funcionar assembleariament.
Col·labora tant econòmicament com aportant els teus projectes.
Cal Funcionar per assemblea general i una bona junta, que tingui capacitat i dinàmica per generar esdeveniment culturals i socials de projecció, amb humilitat i l’horitzó traçat.
Fes-te’ns soci de l’ateneu enciclopèdic pots fer un ingrés al número de compte corrent de l’ateneu enciclopèdic, Centre de Documentació Històric Social (pregunta pel num. Compte)
salut
Manel Aisa Pàmpols